Més que un Punt de Venda

La versatilitat de HioPOS és incomparable

HioPOS és una solució Android per a un punt de venda en el núvol de pagament per ús, el qual és multinegoci i permet treballar amb diversos punts de venda simultàniament, les actualitzacions són gratuïtes i amb còpies de seguretat automàtiques.

Punt de Venda d’ús fàcil i ràpida implementació

Multinegoci, multiterminal i multiidioma

Actualitzacions gratuïtes

Emmagatzematge segur, sempre disponible al núvol

Millora l’eficiència, optimitza recursos i incrementa beneficis

Gestió de modificadors, formats, escandalls, atribució d’al·lèrgens als productes

Gestió de taules amb comanders

Connexió amb impressores i pantalles de cuina

Gestió de clients, proveïdors i empleats

Restaurants

Solució global per a Restaurants, dissenya les teves sales i terrasses i afegeix modificadors, crea formats dels teus productes, personalitza els teus plats combinats, menús, combos i Pizzes per porcions, consulta els al·lèrgens des de la pantalla de venda. Pren comandes a les taules amb HIORDER i gestiona les comandes en cuina amb HIOSCREEN. Rep i analitza informació del teu negoci en temps real amb HioPOS Analytics i centralitza tota la informació de les teves establiments amb HIOFFICE Lite. També pots gestionar el teu magatzem amb el terminal de mà HIOSTOCK i amb T-MENU mostra la carta dels teus plats a l’entrada del negoci.

Fleques

Comerços

Configura les talles dels teus productes i importa massivament les teves bases de dades de productes mitjançant fitxers CSV. Augmenta les teves vendes amb ofertes, descomptes i tiquets regal. Crea productes personalitzats amb codis de barres i organitza, planifica i controla l’estoc dels productes.

Perruqueries

Gestiona la teva agenda i organitza els horaris dels teus empleats. Podràs agrupar els empleats segons la seva especialitat i crear i personalitzar packs per a la teva perruqueria. Determina una durada als teus serveis i assigna cites i consulta l’historial dels teus clients automàticament i online. Controla l’estoc dels teus productes.

Classifica amb un sol cop d’ull quins venedors són els que realitzen més serveis i quin import han recaptat cada un d’ells. Rep i analitza informació del teu negoci en temps real amb HioPOS Analytics i centralitza tota la informació de les teves establiments amb HIOFFICE Lite.

Escriu-nos sense compromís

Estarem encantats d’ajudar-te

    Gestió de negocis i punt de venda

    Punt de venda / TPV

    Gestió d’efectiu

    Escriu-nos sense compromís

    Estarem encantats d’ajudar-te