Gestió intel·ligent de l'efectiu del teu negoci

L’efectiu sempre està segur, evita pèrdues

Gestió automatitzada de l’efectiu

Tancament de caixa sense desquadraments

Rebutja bitllets falsos

Control centralitzat

Evita errors amb el canvi

Garanteix la higiene alimentària

Possibilitat d’enllaçar amb qualsevol punt de venda i Software

Hi ha un CashDro per a cada tipus de negoci

Un CashDro per a cada tipus de negoci

Tanca la caixa sense desquadraments

Aconsegueix amb Cashdro que el teu negoci vagi sobre rodes. Si el teu negoci permet que la gestió de l’efectiu sigui automatitzada, necessites un dels models de CashDro. El calaix intel·ligent permet tancar la caixa en qualsevol moment sense desquadraments, rebutja bitllets falsos i evita possibles errors en el moment de tornar el canvi a el client final.

Agilitza el pagament

El calaix intel·ligent CashDro és el sistema més segur i versàtil de mercat, centralitza el control de l’efectiu i es pot configurar perquè el venedor no toqui l’efectiu en cap moment, garantint així la higiene alimentària. A més, agilitza el pagament a proveïdors i el tancament de caixa. El calaix de CashDro es pot ancorar a taulell i completar amb l’accessori opcional de tancament electrònic de seguretat d’obertura retardada fent impossible el robatori o accés no supervisat.

Funcions

T-Quiosk

Punts de venda desatesos amb diferents formes de pagament (amb targeta de crèdit, efectiu o ambdues). Treballen de forma autònoma i ininterrompudament, augmenten la rendibilitat en més d’un 15%, eviten cues i temps d’espera i milloren la distribució de personal.

Escriu-nos sense compromís

Estarem encantats d’ajudar-te

    Gestió de negocis i punt de venda

    Punt de venda / TPV

    Gestió d’efectiu

    Escriu-nos sense compromís

    Estarem encantats d’ajudar-te